Rólunk

Megoldásunk alkalmas arra, hogy folyamatait valós időben monitorozza, előrejelzéseket készítsen és automatikusan érzékelje a szolgáltatási folyamatban fellépő anomáliákat. Analitikai platformunk alkalmazási területei: teljesítménymutatók elemzése, beavatkozási forgatókönyvek szimulációja és kiértékelése, szűkkeresztmetszetek meghatározása, erőforrás-tervezés és feladatütemezés.

Hazai és külföldi ügyfeleink számára ajánlott szolgáltatásaink:

  • Nagytömegű valós idejű adatok költséghatékony gyűjtése, tárolása, archiválása
  • Nagy tömegű adathalmaz feldolgozása meghatározott elemzésekhez
  • Archivált adatok feldolgozása, hatékony keresésekhez feldolgozás
  • Érzékeny adatokat tartalmazó adathalmaz anonimizálása, anonimizált feldolgozása, deanonimizált elemzések, kimutatások készítése
  • Automatikus adatgyűjtésen és elemzésen alapuló folyamatelemzés, folyamatmodellezés

Amennyiben az Ön cége:

  • termelő vállalkozás
  • logisztikai szolgáltató, vagy komoly logisztikai háttérrel rendelkezik
  • mezőgazdasági termelő vállalkozás
  • mezőgazdasági gépekkel foglalkozó vagy azokat nagy számban használó vállalkozás

keressen minket, hogy közösen hatékonyabbá tehessük vállalkozását.

Teremtsünk együtt üzleti értéket!

Új projektünk

A 2017-ben megkezdett tárgyalásaink eredményeként 2018. március 20-án sikerült részesévé válnunk Magyarország legjelentősebb egészségügyi informatikai fejlesztésének. Márciustól a csapatunk részese az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér tervezésének és fejlesztésének.

Nagyon büszkék vagyunk, hogy részesei lehetünk a fejlesztésnek, bízunk benne, hogy sikeresen oldjuk meg a ránk váró feladatokat.

(Budapest, 2018. március 22.)

 

A szerződéskötést követő kilenc hónap elteltével megtörtént az első részteljesítés, amelyet nagy örömünkre sikerrel zártunk 2018. december 10-én. ezzel együtt megkezdődtek a második szakasz munkálatai.

(Budapest, 2018. december 12.)

EESZT-logo-filmhez

Modell kidolgozás az agrárium számára

A 2018 decemberében Magyarország egyik híres fiatal kutatójával közösen összeállítottuk a tejelő szarvasmarhák szenzoros adatgyűjtéséből előálló adatok elemzésének és előrejelző mechanizmusainak nagy léptékű modelljét. A modell az első körös tesztelések alapján továbbfejlesztésre érdemes.
Első lépésként a megvalósíthatóság elemzésébe kezdünk. Az elemzés azonban saját forrásból nagyon elhúzódna, így próbálunk EU-s forrást bevonni.  

2019. februárjában benyújtottuk a H2020 keretében a Phase1-es pályázatunkat, remélve, hogy támogatásban részesül és így még az idén tovább tudjuk fejleszteni a modellt. A továbbfejlesztett modellt pedig további források bevonásával mielőbb piacképes termékké kívánjuk alakítani.

(Budapest, 2019. február 18.)